EOil is exclusief distributeur van plantaardige oliën en vetten in de Benelux. Onze oliefabriek heeft meer dan 264 jaar traditie en expertise in de productie en marketing van eetbare plantaardige oliën en vetten. Ook in delicatessen en veevoeding zijn zij een van de meest toonaangevende moderne olieproductie bedrijven in Europa.

e-Oil verkoopt geraffineerde, niet-geraffineerde en koudgeperste eetbare biologische plantaardige oliën. Productie, import en distributie is volledig in overeenstemming met de eisen van HACCP veiligheidsnorm certificering. Alle producten zijn biologisch plantaardig, dus vegetarisch, kosher en halal geschikt.

HACCP Veiligheidscertificaat
Hennepzaadolie van e-Oil

e-Oil heeft succesvolle merknamen onder haar assortiment en we zijn hier trots op. De e-Oil oliën zijn zeer exclusief en hebben zowel op talloze international Food & Drink evenementen gouden medailles behaald. Daarnaast is de e-Oil – met dubbel goud bekroonde – pompoenpitolie door de EU geregistreerd en beschermd en wordt de kwaliteit ervan gegarandeerd door het certificaat ‘Beschermde geografische aanduiding‘ (BGA). Deze indicatie mag alleen gedragen worden door pompoenpitolie uit de specifieke Steiermarken-Prekmurje regio uit het land Slovenië (EU) en is van superieure kwaliteit. Onze hennepzaadolie draagt het Europese biologische keurmerk.

WEES SLIM EN BLIJF GEZOND: EN KOOP NU OOK ONZE PRODUKTEN

VOLG UW HART EN HOU HET GEZOND!

 
Bij e-Oil producten telt niet de hoeveelheid, maar vooral de kwaliteit van oliën en vetten. De samenstelling van vetzuren, vitamines, omega 3, 6 en 9 is hierbij van belang. Alle e-Oil producten zijn essentieel voor het menselijk lichaam. De producten hebben niet alleen een uitstekende voedingswaarde maar ook medische waarden, iets wat door de Hartstichting en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wordt erkend. Voor 2013-2014 hebben onze oliën op basis van prijs en kwaliteit verhouding de Best Internet Koop Award ontvangen. Wij handelen strikt niet-genetisch gemanipuleerde producten