Laden van de inhoud ... Laden is afhankelijk van uw verbindingssnelheid!

Klantenservice: 06-83347174

Shopping Cart - 0,00

Geen produkten in winkelwagen

Pompoenpitolie

  Pompoenpitolie:<br>500ml – (BGA-BOB)<br>uit Steiermark Slovenië

  Pompoenpitolie staat bekend om zijn positieve invloed op de blaas, prostaat en nieren en heeft daarnaast ook een krachtige werking op het immuunsysteem.

  • Hoogste kwaliteit pompoenpitolie
  • 100% biologisch en ongeraffineerd
  • Authentieke nootachtige smaak
  • Koel en donker bewaren
  • Dagelijks 1-2 eetlepels
  • Reguleert het cholesterolgehalte

  AANBIEDING: 3 flessen = € 53,96 (€ 17,99 per fles!)
  AANBIEDING: 6 flessen = € 101,36 (€ 16,90 per fles!)

  GRATIS VERZENDING BINNEN NL VANAF €50!!!

  19,08405,47
  Pompoenpitolie:<br>1000 ml – (BGA-BOB)<br>uit Steiermark Slovenië

  Pompoenpitolie staat bekend om zijn positieve invloed op de blaas, prostaat en nieren en heeft daarnaast ook een krachtige werking op het immuunsysteem.

  • 100% biologisch, ongeraffineerd en zonder additieven
  • Hoogste kwaliteit pompoenpitolie ter wereld
  • Reguleert het cholesterolgehalte
  • Authentieke nootachtige smaak
  • Dagelijks 1-2 eetlepels
  • Bewaren in de koelkast
  • Lekker bij: soep, salade, pasta, dressing, brood, pizza, kaas, rijst

   

  AANBIEDING: 3 flessen = € 99,74 (€ 33,25 per fles!)
  AANBIEDING: 6 flessen = € 192,92 (€ 32,15 per fles!)

  GRATIS VERZENDING BINNEN NL EN VANAF €50!!!

  34,77385,85

 

Pompoenpitolie kopen

In de Nederlandse keuken zijn steeds meer verschillende oliën opgenomen om aan gerechten toe te voegen. Pompoenpittenolie is daar een voorbeeld van en mag ook zeker niet ontbreken op dit gebied. Zo wordt pompoenzaadolie gezien als een echte delicatesse bij vele uiteenlopende gerechten en producten. Naast het feit dat pompoenpitolie een authentieke en intense smaak heeft, is het vooral bekend en beroemd om het feit dat het ontzettend gezond is. Belangrijk hierbij wel is dat het biologische pompoenpitolie dient te zijn. Zo is de olie volledig natuurlijk en niet voorzien van chemische additieven. De gezonde werking van pompoenpittenolie is al eeuwenlang bekend en door vele verschillende generaties overgedragen in culturen, gemeenschappen en landen. Zo wordt het in sommige culturen gebruikt voor het remmen van virussen in het lichaam en om koorts te stillen.

Pure pompoenpitolie

Door het persen van groene pompoenpitten ontstaat uiteindelijk de populaire pompoenpitolie. De olie kenmerkt zichzelf door de puurheid en de aanwezigheid van vele gezonde voedingsstoffen. De werkende stoffen zorgen er onder andere voor dat er een juiste balans is in het lichaam. Dit als gevolg van de grote aanwezigheid van vitamine E, betacaroteen en cholophyl. Ook bezit pompoenzaadolie veel antioxidanten. Deze eigenschappen van de olie zorgen niet alleen op culinair gebied voor een bijdrage, maar met name ook op de gebieden gezondheid, natuurgeneeskunde en cosmetica. Pompoenolie is naast heel gezond, ook erg smaakvol en lekker over verschillende koude gerechten.

Gezondheid en pompoenpitolie

In vele culturen werd en wordt pompoenpittenolie gebruikt om koorts te stillen en virussen tegen te gaan. Ook staat de olie bekend om de positieve invloed op de blaas, prostaat en nieren. Zo helpt pompoenpitolie bij nierstenen en kunnen deze zelfs verkleinen of verdwijnen. De olie heeft daarnaast ook een krachtige werking op het immuunsysteem. Daarnaast hydrateert het de huid wanneer je het op de huid smeert. Pompoenolie heeft positieve invloed op de prostaat, nieren en blaas, eveneens helpt pompoenzaadolie bij het stabiel houden van de hormoonhuishouding. De lichaamscellen communiceren beter met elkaar, waardoor bacteriën en virussen sneller ontdekt kunnen worden. Het gevolg hiervan is dat ziektes voorkomen kunnen worden of geremd worden. Dit geldt ook voor hennepzaadolie, maar pompoenpitolie biedt een grotere bijdrage op culinair vlak. Dit zijn een paar van de voornaamste redenen voor pompoenolie kopen.

Omega vetzuren in pompoenpitolie

Pompoenpitten bevatten veel omega vetzuren. De olie uit pompoenpitten met name rijk aan Omega 3 vetzuren. Dit is een essentieel vetzuur, wat inhoudt dat het lichaam zelf de vetzuren niet aanmaakt. Omega vetzuren zorgen ervoor dat de celwanden soepel blijven. Omega 3 zorgt voor een betere opname van zuurstof en voedingsstoffen door de cellen. Daarmee blijven de cellen vitaal, wat erg belangrijk is voor de gezondheid van leven. Veel mensen die deze gezonde olie gebruiken, geperst uit pompoenpitpitten, zijn dan ook razend enthousiast over de gevolgen voor de gezondheid. Probeer deze heerlijke en gezonde olie gerust eens uit!

Het gebruiken van pompoenpitolie in de keuken

Pompoenpitolie helpt dus goed bij het gezond houden en hydrateren van de huid, indien aangebracht op de huid. Ook in de keuken zijn er veel mogelijkheden om de nootachtige diepgroene olie te gebruiken. Zo is het erg lekker bij:

 • Salade
 • Pasta
 • Dressing
 • Vlees- en vissoorten
 • Pizza
 • Yoghurt en ijs
 • Kaas
 • Brood

Let bij het gebruik van pompoenpittenolie wel op dat het niet verhit wordt. De olie is niet geschikt voor bakken en braden. Zo verliest het namelijk belangrijke voedingsstoffen en wordt de smaak aangetast. Gebruik het daarom alleen op koude gerechten of warme gerechten als laatste stap.

Pompoenpitolie kopen bij E-Oil

e-Oil is exclusief importeur en distributeur van de meest superieure pompoenpitolie. Onze pompoenzaadolie is voorzien van een Goldlabel en komt uit Slovenië. Dit land staat bekend als het land waar de basis is gelegd voor pompoenpittenolie. In Slovenië wordt biologische pompoenpitolie gemaakt van de beste kwaliteit ter wereld. Zo heeft onze pompoenpitolie een Beschermde Geografische Aanduiding (BGA). Deze aanduiding wordt gegeven voor producten, zodat er volledige zekerheid is over de herkomst van het product en dus de kwaliteit gehandhaafd wordt. Pompoenolie kopen kan bij e-Oil heel gemakkelijk. Heeft u verdere vragen? Neem dan gerust contact op!

 

Mobile versie: Ingeschakeld
Translate »