Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

GEEF EEN BEOORDELING ALS U ONZE PRODUCTEN GRAAG GEBRUIKT!

Wij stellen het zeer op prijs als u op deze pagina een beoordeling wilt geven over onze produkten. Laat ons weten wat u van onze produkten vindt en hoe wij eventueel onze services nog verder kunnen aanpassen en verbeteren.

Uw mening over hoe u onze site vindt en wat u vindt van de hennepzaadolie en pompoenpitolie wordt zeer op prijs gesteld en geeft ons de mogelijkheid om onze site nog beter te maken.
Uw beoordeling is openbaar!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

e-OIL Biologische pompoenpitolie en hennepzaadolie
Average rating:  
 17 reviews
 by Peter Pollé

Werkelijk heerlijke producten. Eet ze al jaren. Levering is altijd supersnel.

 by Margo
Kwaliteitsproducten, zorgvuldige en snelle levering

Uitstekende producten, geweldige kwaliteit en altijd snelle levering. Gebruik de hennepzaadolie al jaren, aanvankelijk voor schouderpijn die maar niet over ging, na 3 maanden gebruik van de olie was de pijn weg. Nu dagelijks preventief.

De pompoenpitolie is heerlijk en ook de cemaz!

 by Ronald

Zeer goede kwaliteit olie ,de andere olie in de reformwinkels is hier niks bij.ik zat een tijdje krap bij kas maar nu toch weer gauw besteld.De eerste keer werd de olie persoonlijk bezorgd,nog nooit iemand zo gepassioneerd over zijn produkt horen praten,geweldig!

 by Yogi
pompoenpitolie

Mijn bestelling op maandag gedaan en woensdag bezorgd dus prima gedaan .

Alleen 1 minpunt anders had ik 5 sterren gegeven voor de pompoenpitolie en dat is de verpakking van de 3 flessen in de doos met krantenpapier. Aan de andere kant wel minder plastic dus wat is wijsheid ...:-))

 by PYO
Highly recommended products!

Inderdaad superieure kwaliteit pompoenpit olie, ik heb meerdere merken getest.
Pro's; Goede kwaliteit/prijs verhouding. Bga-bob & non GMO! Snelle levering! Fijne overzichtelijke site!
Cons: none so far!!

5 stars!

 by Jkwast
Kwaliteit

Je proeft dat de pompoenpitolie goldlabel bga zuiver is, dus goede kwaliteit.Mijn vrouw heeft al vier flessen gebruikt en je ziet nu huidverbetering.
Ik zelf ga nu de Hennepzaadolie-koudgeperst Canada proberen.
Aflevering geschiede door de verkoper zelf, daar bij veel uitleg gekregen over de producten en de herkomst,dus service uitmuntend.

 by A. Munnink
Hennepolie + pompoenpitolie

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. De medewerkers aan de telefoon zijn zeer hulpvaardig en vriendelijk. de kwaliteit van deze producten zijn echt super. Ik beveel dit bedrijf en de producten van harte aan iedereen aan.

 by Vishaal
Snelle afhandeling

Ik ben zeer onder de indruk van de afhandeling van E-oil.

Ik plaatste mijn betselling in de ochtend en kreeg te horen dat ik dezelfde middag mijn product nog zou krijgen. Ik dacht "ja zal wel.....".

En ja hoor! In de middag stond mijn bestelling voor de deur!

 by A Bisschops
2 keer besteld

Nadat ik op de zelfde dag 2 maal een bestelling had geplaatst werd ik opgebeld met de mededeling dat deze bestelling ook in een keer had gekunnen en dat dit ook had gescheeld in de verzendkosten.Het was dan ook mooi om te horen dat ze deze extra verzendkosten met het pakketje retour aan mijn terug werden verzonden. Dit waardeer ik dan ook , erg professioneel

 by Cyphersnow
Hennepzaadolie kwaliteit

Bestelde hennepzaadolie werd lekker snel geleverd, en kreeg zelfs nog een flesje pompoenolie cadeau. Prima kwaliteit en na een paar weken al zichtbare resultaten.

Blijft wonderlijk dat 2 lepels olie per dag een mens zo goed kunnen doen.

 by Katja
Hennepzaadolie

Mijn pakketje was kwijt geraakt door Postnl. Gelukkig heb ik meteen een nieuw pakketje aangeboden gekregen door e-oil zodat ik niet lang hoef te wachten op mijn hennepzaadolie. Goede en vriendelijke service, bedankt e-oil!

 by Ljiljana Vojvodic
biologische hennepzaadolie

Ik ben erg tevreden over de biologische hennepzaad olie. Ik zelf en heel veel vrienden van mij hebben er veel baat bij. Fantastisch product!

 by Jewgenia S.
Hennepzaadolie

Ik heb nog geen betere biologische koudgeperste hennepzaadolie kunnen vinden. Echt een aanrader voor iedereen die zijn gezondheid wilt verbeteren en daarbij wilt genieten van een goede service! Ik blijf trouw bestellen.

 by Mieke Lange
Hennepzaadolie en pompoenpitolie

Wij zijn heel erg blij met de hennep en pompoenolie. Mijn man heeft uitzaaingen op de longen. Wij lazen op facebook over de hennepzaadolie en sinds 20 Juni neemt hij trouw 2 eetlepels per dag en tussendoor de pompoen. Het gaat ongelooflijk goed met hem. Ik ben er zeker van dat het door de olie vertraagd en hoop dat ik hem hierdoor heel wat langer bij me mag houden als dat de oncoloog ons vertelde. Ik gebruik het zelf ook en het is fantastisch en smeer bovendien me hele lichaam in. Het is echt aan te bevelen en ik heb al heel wat besteld voor vrienden en kennissen. Bedankt e-oil

 by Esther Verkleij
POMPOENPITOLIE

Geachte, ik heb een week geleden een fles van uw pompoenpit olie cadeau gekregen. Vanaf die dag gebruikt mijn oudste zoon 2x een theelepel per dag met een korstje brood. Misschien is het nog iets te vroeg maar zijn puistjes verminderen en bovendien zijn ze minder groot en dus minder pijnlijk. Ook ik gebruik deze heerlijke olie - het liefst met vers donker brood - en ook mijn huid is zichtbaar verbeterd en ik heb minder trek in zoetigheid. Daarnaast is deze olie gewoonweg erg lekker!

 by Ula
Pompoenpitolie

Geachte, ik heb uw pompoenpitolie uitgeprobeerd. Inderdaad een heerlijke olie…een waar superfood. Nu gebruik ik het dagelijks in mijn salade, over yoghurt of bij ijs. De smaak is uniek en ik was gelijk ‘verslaafd’. Ik weet niet of het aan de olie ligt maar ik merk positieve vooruitgang. Dank ook voor de snelle levering. Het kunnen volgen van de bestelling via track & trace, vind ik ook erg makkelijk. Uitstekende webshop, goede persoonlijke service.

 by Elly Engelhard
pompoenpitolie

Mooie zuivere olie, lekker in salade, maar ik slik hem ook rauw, twee eetlepels per dag. Ik merk goede kwaliteiten van deze hennepolie voor de gezondheid. Minder moe, meer energie en daarnaast erg lekker. Ik was eerst wat sceptisch maar nu gebruik ik het dagelijks. Ook de pompoenolie heeft een bijzondere smaak en geur, een top tip en verrijking van mijn keuken. Top kwaliteit producten, die zeker zal blijven gebruiken! Houden zo.