Laden van de inhoud ... Laden is afhankelijk van uw verbindingssnelheid!

Klantenservice: 06-83347174

Shopping Cart - 0,00

Geen produkten in winkelwagen

Gezondheidsvoeding

De ongeraffineerde pompoenpitolie van E-Oil is voorzien van een Beschermde Geografische Aanduiding (BGA). Het is 100% biologisch en natuurlijk en is een echte gezondheidsvoeding of Health food.

Gezondheidsvoeding van e-Oil

De pompoenpitolie van e-Oil wordt gemaakt in de regio Steiermark-Prekmurje in Slovenië. Hier staat de oudste oliemolen voor pompoenpittenolie waar het eeuwenoude productieproces in ere wordt gehouden. Onze olie wordt met de hand gemaakt en is volledig natuurlijk. Dat houdt in dat er geen chemische additieven zijn gebruikt, waardoor alle aanwezige essentiële voedingsstoffen optimaal zijn en daardoor een uitstekende combinatie biedt van antioxidanten, onverzadigde vetten (Omega 3 en Omega 6), vitamines, mineralen, aminozuren. Daarnaast is onze olie volledig cholesterolvrij. e-Oil is exclusief distributeur van deze hoogwaardige pompoenpittenolie uit Slovenië en zodoende kan de kwaliteit gewaarborgd worden. De Steiermarken-Prekmurje pompoenzaadolie van e-Oil bezit een van de hoogste concentratie meervoudige onverzadigde vetzuren van alle oliën. Door de aanwezigheid van een hoog gehalte vitamine E wordt de anti-oxidatieve kracht versterkt. Daarnaast zitten er ook veel bio-actieve stoffen in die een meerwaarde hebben op deze kracht. Er zit in pompoenpitolie veel meer vitamine E dan in bijvoorbeeld olijfolie, maïsolie of zonnebloemolie.

Gezondheidsvoordelen

Uit een onderzoek van de TU van Graz (Oostenrijk) is gebleken dat pompoenzaadolie het beste werkt tegen vrije radicalen. Dit vergeleken met andere oliën. Vrije radialen zijn agressieve moleculen die aangemaakt worden door het stofwisselingsproces in het menselijk lichaam of door stofwisselingsprocessen buiten het lichaam die toch het lichaam binnen dringen. Het gevolg van hun aanwezigheid is dat het kan leiden tot ernstige ziektes. Denk hierbij aan slagaderverharding, beroertes, kanker, hart- en vaatziektes of erfelijke mutaties. Dit alles staat het verouderingsproces in de weg. De BGA pompoenpitolie van e-Oil is voorzien van anti-oxidanten die reageren op deze agressieve moleculen in ons lichaam. Ze worden geneutraliseerd om toekomstige schade te voorkomen. Veel plantaardige oliën worden herkend als een echte ‘health food’ door de WHO (Werledgezondheidsorganisatie) en tevens de Nederlandse Hartstichting. Onze biologische hennepzaadolie en pompoenpitolie zijn volledig natuurlijk en zonder additieven. Bio Pompoenpitolie en Biohennepolie of Biologische hennepzaadolie zijn 100% natuurlijk en plantaardige eetbare oliën.

Gezondheidsvoeding

De eetbare oliën van e-Oil

De pompoenpittenolie wordt gemaakt door oliefabriek Fram. Dit is het meest bekende en toonaangevende bedrijf in Slovenië. Sinds 1750 wordt op deze plek al pompoenpitten vervaardigd tot kwaliteits-pompoenpitolie. Met meer dan 264 ervaring en expertise is dit bedrijf in staat om ’s werelds beste en gezondste pompoenpitolie te maken.

De Bio oliën van e-Oil worden ook veelvuldig gebruikt door topkoks!


e-Oil is exclusief distributeur in de Benelux van deze pompoenzaadolie en handelt bovendien volgens de veiligheidsnormen van HACCP. Daarnaast bezit e-Oil het Europese keurmerk voor BIO producten en is de pompoenpitolie tevens voorzien van een BGA. Daarnaast ben u verzekerd van het feit dat E-Oil niet handelt met niet genetische gemanipuleerde organismen (NON-GMO).
webshop-e-oil

 

Mobile versie: Ingeschakeld
Translate »