Alleen koudgeperste olie behoudt zijn vitamines en biologische stoffen

Het is ontzettend belangrijk dat een olie koud geperst is om als een echt hoogwaardig gezondheidsvoedingsmiddel beschouwd te worden. Tijdens het productieproces blijven alleen zo de vitamines en de bio-actieve stoffen optimaal behouden. Onze koudgeperste olie wordt daarom tijdens de vervaardiging nooit verhit boven de 28 graden Celsius. Zodoende is onze hennepolie en pompoenzaadolie van de hoogst mogelijke kwaliteit en zijn het beide volledig biologisch en eetbare oliën. Daarom is onze olie zo ontzettend gezond.

Onze olie is tevens voorzien van het predicaat ‘Superior Quality’. Tijdens verschillende internationale Food & Drink evenementen hebben onze oliën namelijk meerdere gouden medailles mogen ontvangen. De hennepolie en pompoenpitolie van e-Oil onderscheidt zich van anderen door zijn ontzettend hoge gehalte aan vitamines, mineralen, natuurlijke kleurstoffen, antioxidanten, natuurlijke sterolen, aminozuren en essentiële vetten.
Dit zijn allemaal voedingsstoffen die cruciaal zijn voor de gezondheid van de mens.

Wij raden aan om dagelijks 1 of 2 eetlepels toe te voegen aan het voedingspatroon. Dit geldt voor zowel onze hoogwaardige pompoenpitolie als voor onze biohennepzaadolie.

Onze olie is een gezondheidsvoeding bevestigd door de hartstichting en Wereldgezondheidsorganisatie

Onze koudgeperste ongeraffineerde olie is voorzien van een stempel als bewijs van een gezondheidsvoeding. Dit is bevestigd door de hartstichting en de Wereldgezondheidsorganisatie. De e-Oil biologische oliën helpen daadwerkelijk bij de gezondheid, iets wat is bevestigd door verschillende onderzoeken en dient daarom uw eerste keuze te zijn bij het kopen van gezonde voeding.

Beide oliesoorten van e-Oil zijn biologisch en koud geperst. De grondstoffen die gebruikt worden voor onze oliën zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan het Europese keurmerk voor biologische voeding en de HACCP voedselveiligheidsnormen. Dit is waarom onze olie van een certificaat voorzien is door het gerenommeerde bureau Veritas in Amsterdam.
Onze hennepzaadolie en pompoenzaadolie zijn bovendien: biologisch, ongeraffineerd, plantaardig, vegetarisch, kosher en halal. Daarnaast zijn onze producten nooit genetisch gemodificeerd (NON-GMO).

Onze pompoenpittenolie is afkomstig van oliefabriek Fram.

Fram is een olieproductiebedrijf wat al sinds 1750 bestaat. Met ruim 250 jaar ervaring, expertise en traditie is dit bedrijf de meest toonaangevende olieproducent. Het productieproces is precies, intensief en langdurig en het vereist optimale omstandigheden om de hoogst haalbare kwaliteit olie te waarborgen. Fram heeft de oudste oliemolen van Slovenië en produceert wereldwijd de meest superieure kwaliteit plantaardige en eetbare oliën.

Fram en e-Oil handelen volgens de voedselveiligheidsnormen van de HACCP. Tevens bezitten wij het Europese keurmerk voor biologische producten. Daarnaast is onze pompoenpittenolie aangeduid met een Beschermd Geografische Aanduiding. Dit houdt in dat u volledige zekerheid heeft dat ons product daadwerkelijk gemaakt is in Slovenië, de regio Steiermarken-Prekmurje.  Regio Steiermarken-Prekmurje is wereldwijd bekend om zijn Pompoenpitolie.

HACCP Veiligheidscertificaat